Over mij

Zo begon het
Als kleine gup voelde ik me al erg thuis in de natuur. Ik herinner me nog dat ik bloemetjes plukte in het parkje bij ons om de hoek en een vriendinnetje me leerde hoe je er een kransje van knoopte. Apetrots was ik toen het mij ook lukte. En de vele uren die ik met mijn vader in het bos doorbracht; vogels spotten en konijntjes tellen. Altijd vergezeld door een trouwe viervoeter, want ook de liefde voor dieren zat er al vroeg in.

Opgroeiend word je in deze maatschappij al vroeg geacht grote keuzes te maken voor de toekomst. Ik doorliep verschillende opleidingen in Zorg en Welzijn, had een aantal banen.

Toen ik moeder werd wilde ik maar één ding; bij mijn prachtige zoon zijn. En dat deed ik. Vol overgave heb ik me op het moederschap gericht en ook voor mijn jongste zoon kon ik er zijn.

Aan het fulltime moederen kwam een eind en een baan in de zorg was snel gevonden. Al snel voelde ik dat het niet meer paste, dat ik niet meer paste in het zorgsysteem van nu. De batterij raakte leeg en de zoektocht naar nieuwe energie begon.

Een zoektocht die me terug zou brengen naar mijn roots; terug naar de natuur! Ik houd ontzettend van natuurlijke materialen en gebruik deze dan ook graag in mijn bloemstukken. Bloemen zijn mijn grootste liefde: ik houd van hun geuren en kleuren en ze maken me altijd blij!

Op een missie
Na de nodige kennis en ervaring te hebben opgedaan in het bloemenvak ben ik gestart met BloemBezoek.
En, ik heb een missie. Ik droom ervan de wereld mooier te maken met prachtige bloemcreaties en het leven hierdoor meer kleur geven. Ik haal er veel voldoening uit dat wat ik doe, mensen blij maakt. Ik vind het belangrijk en leuk om volwassenen, kinderen en jongeren enthousiast maken voor bloemen en de natuur.

Met een visie
Ik geloof dat wat ik doe, vreugde brengt aan anderen. Samen creëren tijdens de workshops verbindt ons en door de kleinschaligheid is er ruimte voor mooie gesprekken. Ik geloof in gastvrijheid; je bent welkom en je mag zijn wie je bent. En ik geloof in jou; in wat je kunt creëren met een beetje hulp en dat je met een fijn en trots gevoel naar huis gaat!

Ik geloof dat ik jouw (werk-)wereld mooier kan maken waardoor jij je nóg beter kunt voelen in je huis of op je werk!

BloemBezoek is uniek!
Wat BloemBezoek zo uniek maakt is de kleinschaligheid en persoonlijke aandacht. Tijdens de workshops is er alle aandacht voor jou, omdat de groepjes klein zijn. Wanneer ik voor je aan de slag ga met bloemwerk neem ik uitgebreid de tijd om te bespreken wat jouw wensen zijn.

Ik ben een mensen-mens en werk op gevoel. Tijdens de workshops komt voor mij het mensenwerk en het bloemenvak heel mooi samen. Hierin ligt mijn kracht.

Ik ben deskundig in het op maat maken van bloemstukken en andere decoratieve creaties; zowel verse als zijden stukken maak ik met veel liefde naar jouw wensen.

Een BloemBezoek creatie…

herken je aan zijn kleurrijke karakter, het gebruik van prachtige natuurlijke materialen, het gebruik van een verscheidenheid aan decoratiematerialen van hoge kwaliteit en de mooie en verrassende details. 

Jou te mogen verrassen met een mooie, kleurrijke creatie is mijn passie. Neem altijd contact met me op als je vragen hebt, ik denk graag met je mee!